Giro HRc Team Sokker - Sort / Mørk Skygge

148,39 kr 111,20 kr

Du redder 25% (-276,62 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Giro HRc Team Sokker - Sort / Mørk Skygge

  • Klassisk 6 ”manchet.
  • Antibakterielt og åndbart stof.
  • Sammensætning: Poliamide Meryl® Skinlife.
  • Fremstillet i Italien.
  • Størrelser: S (36-39), M (40-42), L (43-45), XL (46-48).

Beskrivelse

Giro HRc Team ™ sokker er resultatet af et samarbejde mellem cykelhold, der fører til en enestående kvalitet. De er utroligt behagelige selv på meget varme eller meget fugtige dage, fordi de er lavet af Meryl® Skinlife ™ fibre til at fugte fugt væk og hjælper med at opretholde din huds naturlige bakteriebalance.

Deres kvaliteter svarer til en kompressionssok inklusive øget cirkulation og stor buestøtte. Sokkerne er tynde, men har et højt støtteniveau, ideel til træning og racing.

Om Giro

Giro kommer fra et unikt sted: Santa Cruz, Californien, i skæringspunktet mellem hav og bjerge. Siden 1985 har Giro leveret letvægtshjelme af høj kvalitet til millioner af ryttere, cyklister, skiløbere og snowboardere over hele verden. Giro er den foretrukne hjelm for vindere af mountainbike-, cyclocross-, triatlon- og Iron Man-verdensmesterskaber.

Videnskab og sjæl kan virke som to kontrasterende ideer, men over 30 år i Giro har givet samme værdi for begge. Giro er en måde at tænke på. Det er en måde at se verden på. En måde at leve i verden på og designe til den verden, du lever i. Det er en energi, et drive, en tvang til at tjene vores ideer og vores venner med lige stor inderlighed. Et ønske om at gøre vores verden bedre. Hurtigere, flottere, sjovere, sejere...

Evalueringer Giro HRc Team Sokker - Sort / Mørk Skygge

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Sokker

Kunder, der købte Giro HRc Team Sokker - Sort / Mørk Skygge købte også

Nyligt viste produkter