Giro Comp Racer Sokker - Blå / Juvel

14,95 kr 14,95 kr

Produktet er afbrudt

Bare rolig, vi har tusindvis af produkter til dig!

Vælg din størrelse, Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Giro Comp Racer Sokker - Blå / Juvel

  • Klassisk 3 ”manchet.
  • Antibakterielt og åndbart stof.
  • Sammensætning: Poliamide Meryl® Skinlife.
  • Vægt: 20gr.
  • Fremstillet i Italien.
  • Størrelser: S (36-39), M (40-42), L (43-45), XL (46-48).

Beskrivelse

Comp Racer ™ sætter dig op med et minimalt sokdesign, der er lavet af førsteklasses fibre, der fugter fugt væk og hjælper med at holde dine fødder tørre og behagelige. Gå aldrig uden din gå-til-sok ved at strømpe op på denne vigtige favorit.

Om Giro

Giro kommer fra et unikt sted: Santa Cruz, Californien, i skæringspunktet mellem hav og bjerge. Siden 1985 har Giro leveret letvægtshjelme af høj kvalitet til millioner af ryttere, cyklister, skiløbere og snowboardere over hele verden. Giro er den foretrukne hjelm for vindere af mountainbike-, cyclocross-, triatlon- og Iron Man-verdensmesterskaber.

Videnskab og sjæl kan virke som to kontrasterende ideer, men over 30 år i Giro har givet samme værdi for begge. Giro er en måde at tænke på. Det er en måde at se verden på. En måde at leve i verden på og designe til den verden, du lever i. Det er en energi, et drive, en tvang til at tjene vores ideer og vores venner med lige stor inderlighed. Et ønske om at gøre vores verden bedre. Hurtigere, flottere, sjovere, sejere...

Andre produkter i Sokker

Kunder, der købte Giro Comp Racer Sokker - Blå / Juvel købte også

Nyligt viste produkter