Giro Chrono Expert cykeltrøje Yasuda - Sort

743,43 kr 594,67 kr

Du redder 20% (-1.106,49 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Giro Chrono Expert cykeltrøje Yasuda - Sort

  • Hoveddel UPF 30.
  • 2 udvidelige opbevaringslommer.
  • Fuld lynlås foran.
  • 360 ° reflekterende trøje.
  • Reflekterende 3M-logo.
  • Fås i størrelserne: S, M, L og XL.
  • Farve: Sort.

Beskrivelse

Giro Chrono Expert kortærmet trøje er lavet af et let polyesterstof fra Renew-serien, der letter belastningen på planeten og gør trøjen selv lettere. Udstyret med tre lommer til transport af reservedele, mad og snacks og en fjerde sikker lomme til opbevaring af værdigenstande. Udstyret med lynlås i fuld længde med blød beskyttelse, mesh sidepaneler og raglan ærmer, der giver maksimal åndbarhed med fri bevægelighed.

Yasuda-samlingen blev født af synergien mellem Hironori Yasuda og Giro og er en samling i begrænset oplag, der er fremstillet i mere end 20 år, inspireret af Tokyo og synkroniseret i Californien.

Om Giro

Giro kommer fra et unikt sted: Santa Cruz, Californien, i skæringspunktet mellem hav og bjerge. Siden 1985 har Giro leveret letvægtshjelme af høj kvalitet til millioner af ryttere, cyklister, skiløbere og snowboardere over hele verden. Giro er den foretrukne hjelm for vindere af mountainbike-, cyclocross-, triatlon- og Iron Man-verdensmesterskaber.

Videnskab og sjæl kan virke som to kontrasterende ideer, men over 30 år i Giro har givet samme værdi for begge. Giro er en måde at tænke på. Det er en måde at se verden på. En måde at leve i verden på og designe til den verden, du lever i. Det er en energi, et drive, en tvang til at tjene vores ideer og vores venner med lige stor inderlighed. Et ønske om at gøre vores verden bedre. Hurtigere, flottere, sjovere, sejere...

Andre produkter i Trøjer

Kunder, der købte Giro Chrono Expert cykeltrøje Yasuda - Sort købte også

Nyligt viste produkter