Garmin Rally XC Pedalhus Højre Opdagelse - Sort

1.487,54 kr 1.413,16 kr

Du redder 5% (-553,24 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Garmin Rally XC Pedalhus Højre Opdagelse - Sort

  • Til udskiftning af højre pedal
  • Nem at installere uden assistance fra et cykelværksted
  • Kompatibel: Rally XC200 og Vector 3
  • Disciplin: Cross Country, Grus, Cyclocross
  • Klompetype: Shimano SPD
  • Rammehøjde: 13,5 mm
  • Robust design til brug på mountainbike eller grus
  • Slank profil med fuldt integreret batterihus og lav højde design for bedre ergonomi

Beskrivelse

Garmin Rally XC Pedalhus Højre Opdagelse - Sort er en fantastisk erstatning for din højre pedal. Den er nem at installere uden assistance fra et cykelværksted, så du kan hurtigt komme tilbage på sporet. Denne pedal er kompatibel med Rally XC200 og Vector 3, og er ideel til discipliner som Cross Country, Grus og Cyclocross.

Med en klompetype på Shimano SPD og en rammehøjde på 13,5 mm, er denne pedal designet til at være robust og holdbar, så du kan bruge den på din mountainbike eller gruscykel uden bekymringer. Den slanke profil med fuldt integreret batterihus og lav højde design giver også bedre ergonomi, så du kan køre mere komfortabelt og effektivt.

Samlet set er Garmin Rally XC Pedalhus Højre Opdagelse - Sort en fantastisk tilføjelse til enhver cykelentusiasts samling. Med dens holdbare design og kompatible funktioner, vil du ikke fortryde at have denne pedal på din cykel.

Om Garmin

Som en førende, verdensomspændende udbyder af navigation, er Garmin forpligtet til at lave overlegne produkter til bilindustrien, luftfart, marine, udendørs og sport, som er en væsentlig del af kundernes liv.

Deres 'lodrette' integration” forretningsmodel holder alle design-, fremstillings-, marketing- og lagerprocesser in-house, hvilket giver dem mere kontrol over tidslinjer, kvalitet og service. Deres brugervenlige produkter er ikke kun eftertragtede for deres overbevisende design, overlegne kvalitet og bedste værdi, men de har også innovative funktioner, der forbedrer kundernes liv.

Evalueringer Garmin Rally XC Pedalhus Højre Opdagelse - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Garmin Rally XC Pedalhus Højre Opdagelse - Sort købte også

Nyligt viste produkter