Garmin Rally RS Pedalhus Venstre Opdagelse - Sort

891,82 kr 847,27 kr

Du redder 5% (-331,37 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Garmin Rally RS Pedalhus Venstre Opdagelse - Sort

  • Til udskiftning af venstre pedal
  • Nem at installere uden assistance fra et cykelværksted
  • Kompatibel: Rally RS200, Rally RS100, Vector 3 og Vector 3S
  • Disciplin: Landevej, triatlon og tidskørsel
  • Klippetype: Shimano SPD-SL
  • Rammehøjde: 12,2 mm
  • Slankt pedaldesign med fuldt integreret batterihus og lav profil for bedre ergonomi

Beskrivelse

Garmin Rally RS Pedalhus Venstre Opdagelse - Sort er en fantastisk erstatning for din venstre pedal. Den er nem at installere uden hjælp fra en cykelmekaniker, så du kan spare tid og penge. Den er kompatibel med Rally RS200, Rally RS100, Vector 3 og Vector 3S, så du kan bruge den til en bred vifte af cykeldiscipliner, herunder landevejscykling, triatlon og tidskørsel.

Denne pedal har en klippetype af Shimano SPD-SL og en rammehøjde på 12,2 mm. Det slanke pedaldesign har et fuldt integreret batterihus og en lav profil, der giver bedre ergonomi. Dette gør det muligt for dig at cykle mere komfortabelt og effektivt, så du kan yde dit bedste på cyklen.

Samlet set er Garmin Rally RS Pedalhus Venstre Opdagelse - Sort en fantastisk tilføjelse til enhver cykelentusiasts samling. Det er en pålidelig og holdbar pedal, der vil hjælpe dig med at nå dine cykelmål og tage din cykling til det næste niveau.

Om Garmin

Som en førende, verdensomspændende udbyder af navigation, er Garmin forpligtet til at lave overlegne produkter til bilindustrien, luftfart, marine, udendørs og sport, som er en væsentlig del af kundernes liv.

Deres 'lodrette' integration” forretningsmodel holder alle design-, fremstillings-, marketing- og lagerprocesser in-house, hvilket giver dem mere kontrol over tidslinjer, kvalitet og service. Deres brugervenlige produkter er ikke kun eftertragtede for deres overbevisende design, overlegne kvalitet og bedste værdi, men de har også innovative funktioner, der forbedrer kundernes liv.

Evalueringer Garmin Rally RS Pedalhus Venstre Opdagelse - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Garmin Rally RS Pedalhus Venstre Opdagelse - Sort købte også

Nyligt viste produkter