Garmin HRM Tri/Swin Pulsmåler Pakke - Sort

1.487,54 kr 1.301,59 kr

Du redder 13% (-1.383,11 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Garmin HRM Tri/Swin Pulsmåler Pakke - Sort

  • Gemmer og rapporterer hjerterytmer
  • Gemmer op til 20 timers data

Beskrivelse

Garmin HRM Tri/Swin Pulsmåler Pakke Sort er en fantastisk tilføjelse til enhver cyklist, der ønsker at forbedre sin træning og ydeevne. Denne pulsmåler gemmer og rapporterer hjerterytmer, så du kan overvåge din træning og justere din indsats for at opnå de bedste resultater.

Med en kapacitet til at gemme op til 20 timers data, kan du analysere dine træningsresultater og forbedre din præstation over tid. Denne pulsmåler er også vandtæt og kan bruges til svømning, så du kan overvåge din hjerterytme, mens du træner i vandet.

Garmin HRM Tri/Swin Pulsmåler Pakke Sort er en pålidelig og holdbar enhed, der er designet til at hjælpe dig med at nå dine træningsmål. Med dens avancerede funktioner og brugervenlige design er denne pulsmåler et must-have tilbehør til enhver seriøs cyklist.

Om Garmin

Som en førende, verdensomspændende udbyder af navigation, er Garmin forpligtet til at lave overlegne produkter til bilindustrien, luftfart, marine, udendørs og sport, som er en væsentlig del af kundernes liv.

Deres 'lodrette' integration” forretningsmodel holder alle design-, fremstillings-, marketing- og lagerprocesser in-house, hvilket giver dem mere kontrol over tidslinjer, kvalitet og service. Deres brugervenlige produkter er ikke kun eftertragtede for deres overbevisende design, overlegne kvalitet og bedste værdi, men de har også innovative funktioner, der forbedrer kundernes liv.

Evalueringer Garmin HRM Tri/Swin Pulsmåler Pakke - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelcomputer & GPS

Kunder, der købte Garmin HRM Tri/Swin Pulsmåler Pakke - Sort købte også

Nyligt viste produkter