Garmin Reservetilbehør Hastighedssensor Kadence - Sort

73,64 kr 69,99 kr

Du redder 5% (-27,15 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Garmin Reservetilbehør Hastighedssensor Kadence - Sort

  • Kompatibel med 70 / 310XT / 410/610 / 910XT

Beskrivelse

Garmin Reservetilbehør Hastighedssensor Kadence Sort er en fantastisk tilføjelse til din cykel, hvis du ønsker at forbedre din træning og ydeevne. Denne sensor er kompatibel med Garmin 70, 310XT, 410, 610 og 910XT, og den giver dig mulighed for at måle din hastighed og kadence præcist og pålideligt.

Med denne sensor kan du få mere præcis information om din træning, og du kan analysere dine data for at forbedre din ydeevne og nå dine mål. Den er nem at installere og bruge, og den er designet til at være holdbar og pålidelig i alle vejrforhold.

Hvis du er en seriøs cyklist, der ønsker at tage din træning til det næste niveau, er Garmin Reservetilbehør Hastighedssensor Kadence Sort et must-have tilbehør til din cykel. Køb den i dag og oplev fordelene ved at have præcis og pålidelig data om din træning.

Om Garmin

Som en førende, verdensomspændende udbyder af navigation, er Garmin forpligtet til at lave overlegne produkter til bilindustrien, luftfart, marine, udendørs og sport, som er en væsentlig del af kundernes liv.

Deres 'lodrette' integration” forretningsmodel holder alle design-, fremstillings-, marketing- og lagerprocesser in-house, hvilket giver dem mere kontrol over tidslinjer, kvalitet og service. Deres brugervenlige produkter er ikke kun eftertragtede for deres overbevisende design, overlegne kvalitet og bedste værdi, men de har også innovative funktioner, der forbedrer kundernes liv.

Evalueringer Garmin Reservetilbehør Hastighedssensor Kadence - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i GPS & Smartwatches Tilbehør

Kunder, der købte Garmin Reservetilbehør Hastighedssensor Kadence - Sort købte også

Nyligt viste produkter