Garmin Forerunner 205/305 Rem velcro - Sort

111,50 kr 105,92 kr

Du redder 5% (-41,50 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Garmin Forerunner 205/305 Rem velcro - Sort

  • Har en krog lukning
  • Inkluderer fjedre og værktøj
  • Kompatibilitet: Forerunner 205/305

Beskrivelse

Garmin Forerunner 205/305 Rem velcro Sort er en fantastisk tilføjelse til din cykeludstyr. Denne rem er designet til at holde din Garmin Forerunner 205/305 GPS-enhed sikkert fastgjort til dit håndled, så du kan holde styr på din træning og præstationer.

Remmen har en krog-lukning, der gør det nemt at justere størrelsen, så den passer perfekt til dit håndled. Den leveres også med fjedre og værktøj, så du kan montere den på din enhed uden besvær.

Garmin Forerunner 205/305 Rem velcro Sort er kompatibel med både Forerunner 205 og 305 modellerne, så du kan være sikker på, at den passer perfekt til din enhed. Denne rem er en must-have tilbehør til enhver seriøs cyklist, der ønsker at holde styr på deres træning og præstationer på en nem og bekvem måde.

Om Garmin

Som en førende, verdensomspændende udbyder af navigation, er Garmin forpligtet til at lave overlegne produkter til bilindustrien, luftfart, marine, udendørs og sport, som er en væsentlig del af kundernes liv.

Deres 'lodrette' integration” forretningsmodel holder alle design-, fremstillings-, marketing- og lagerprocesser in-house, hvilket giver dem mere kontrol over tidslinjer, kvalitet og service. Deres brugervenlige produkter er ikke kun eftertragtede for deres overbevisende design, overlegne kvalitet og bedste værdi, men de har også innovative funktioner, der forbedrer kundernes liv.

Evalueringer Garmin Forerunner 205/305 Rem velcro - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Garmin Forerunner 205/305 Rem velcro - Sort købte også

Nyligt viste produkter