Garmin Edge 800/810 Beskyttelsescover Silikone - Rose

59,43 kr 56,45 kr

Du redder 5% (-22,17 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Garmin Edge 800/810 Beskyttelsescover Silikone - Rose

  • Materiale: Silicium
  • Kompatibilitet: Edge 800, Edge 810, Edge Touring, Edge Touring Plus

Beskrivelse

Garmin Edge 800/810 Beskyttelsescover Silikone Rose er en fantastisk tilføjelse til din cykeludstyr. Dette beskyttelsescover er lavet af silikone, hvilket gør det holdbart og modstandsdygtigt over for ridser og stød. Det passer perfekt til Garmin Edge 800, Edge 810, Edge Touring og Edge Touring Plus, så du kan beskytte din enhed, uanset hvilken model du har.

Dette beskyttelsescover er ikke kun praktisk, men det er også stilfuldt. Den smukke rosefarve vil tilføje et strejf af elegance til din cykel, og det vil helt sikkert tiltrække opmærksomhed fra andre cyklister. Det er også let at installere og fjerne, så du kan tage det af og på efter behov.

Hvis du vil beskytte din Garmin Edge enhed mod skader og samtidig tilføje et strejf af stil til din cykel, så er Garmin Edge 800/810 Beskyttelsescover Silikone Rose det perfekte valg for dig. Det er en pålidelig og holdbar løsning, der vil beskytte din enhed i lang tid fremover.

Om Garmin

Som en førende, verdensomspændende udbyder af navigation, er Garmin forpligtet til at lave overlegne produkter til bilindustrien, luftfart, marine, udendørs og sport, som er en væsentlig del af kundernes liv.

Deres 'lodrette' integration” forretningsmodel holder alle design-, fremstillings-, marketing- og lagerprocesser in-house, hvilket giver dem mere kontrol over tidslinjer, kvalitet og service. Deres brugervenlige produkter er ikke kun eftertragtede for deres overbevisende design, overlegne kvalitet og bedste værdi, men de har også innovative funktioner, der forbedrer kundernes liv.

Evalueringer Garmin Edge 800/810 Beskyttelsescover Silikone - Rose

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Garmin Edge 800/810 Beskyttelsescover Silikone - Rose købte også

Nyligt viste produkter