Galvaniseret stål Eger 14G (2mm) - Hvid

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Galvaniseret stål Eger 14G (2mm) - Hvid

  • Materiale: Galvaniseret stål.
  • Indre diameter: 14G (2 mm).
  • Hovedet i en vinkel på 90º
  • Nikkelbelagte metalnipler.
  • Vælg den størrelse, du har brug for, ved at konsultere en cykelegner.

Beskrivelse

Disse 14G (2 mm) eger er lavet af førsteklasses galvaniseret stål og tilbyder korrosionsbestandighed og et lige trækdesign for præcis justering. De forniklede metalnipler tilføjer ikke kun et æstetisk præg, men sikrer også større styrke.

Hvis du ikke ved, hvilken måling du har brug for, kan du konsultere en radiusberegner. Du skal angive nogle mål for navet og fælgen. Vi foreslår denne: spokecalc.io

Om Mach1

Mach1 startede med at fremstille fælge i 1996, tidligere fremstillede den kun eger og nipler til hjul. Derudover er den kendt for at tilbyde en fremragende samling til cykelhjul. Disse komplementære funktioner har bygget Mach1's image som en producent af pålidelige komponenter med høj ydeevne til meget konkurrencedygtige priser. Produkterne fra det franske mærke er lette, robuste og nemme at samle. De lægger stor vægt på detaljer i deres produkter, såsom maling eller klistermærker. De bruger den bedste teknologi til at garantere maksimal pålidelighed i produktionen af ​​deres produkter og i den service, de tilbyder.

Evalueringer Galvaniseret stål Eger 14G (2mm) - Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Galvaniseret stål Eger 14G (2mm) - Hvid købte også

Nyligt viste produkter