Weinmann G42 Fixie Forhjul - Sort ADZ

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Weinmann G42 Fixie Forhjul - Sort ADZ

  • Weinmann trevægget aluminiumsfælg med en 42 mm profil.
  • Størrelse: 14-622 (700C).
  • Vægt: 1,30 kg.
  • Rustfri eger.
  • Forseglede lejer.
  • Monteret med forseglet nav.

Beskrivelse

Denne Weinmann-fælgmodel har en 42 mm profil og er en klassiker i Fixie-verdenen. Den har rustfri eger, navet er forseglet og tre-vægget i aluminium. Denne fælg har ikke et bearbejdet bremsespor. Bremsesporet er malet og er kompatibelt med montering af bremse.

Det er et fixie-hjul med en bredere profil end Weinmann DP18 og derfor mere aluminium for at vise farverne. Den er derfor lidt mere aggressiv og slående. Vi foreslår den lige blonde af æstetiske årsager, men denne blonde er lidt svagere end den krydsende blonde. Hvis du ønsker det samme hjul med krydsede eger, som er mere modstandsdygtigt, kan du indikere det til os i slutningen af ​​købsprocessen.

Weinmann hjul skiller sig ud for deres meget gode værdi for pengene, hvilket gør dem til dronningerne af cykler med fast gear. Dens størrelse er 700c, det vil sige, den er kompatibel med alle landevejscykelhjul. Du kan sætte 23, 25 eller 28 dæk på den. Du skal bruge en slange med 60 mm ventil. Og det er vigtigt at sætte en fælgtape mellem fælgen og slangeet< /u>

Om Weinmann

Weinmann, et attraktivt mærke født i Schweiz, er gennem årene blevet et stort verdensmærke, der først har specialiseret sig i fremstilling af aluminiumsbremser og senere af cykelfælge. Det blev grundlagt i 1933 og under dets udvikling har det foretaget vigtige ændringer i sin logistik og i fremstillingen af ​​sine produkter. I sin begyndelse var det et mærke, der udelukkende var dedikeret til fremstilling af cykelbremsedele, og gennem årene har det specialiseret sig i fremstilling af hjul og reservedele.

Det er et mærke, der skiller sig ud ved at have et bredt katalog af hjul til cykler med forskellige diametre og til forskellige modaliteter til en virkelig konkurrencedygtig pris.

Evalueringer Weinmann G42 Fixie Forhjul - Sort ADZ

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Weinmann G42 Fixie Forhjul - Sort ADZ købte også

Nyligt viste produkter