Fyxation Snug Styrpropper - Goud

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Fyxation Snug Styrpropper - Goud

  • 2 slidstærk endestikpropper i legering
  • Indeholder 2 elastomerer, der passer til de fleste stænger - 15 mm og 18 mm inkluderet
  • Anodiseret
  • Dækseldiameter: 25 mm

Beskrivelse

Fyxation Snug Bar End Plugs ser godt ud, passer til de fleste barer og er langt bedre end billigere bar end plugs, der følger med dine standard greb og bar tape.

Hvert sæt med tæt legeringsstang ender, sendes med 2 afstandsstykker i forskellig størrelse, så de passer til de fleste styr. Du skal blot placere dem i enden af ​​dine stænger, stramme unbrakoskruen / unbrakoskruen for at udvide propperne, og det er det.

Om Fyxation

Fyxation har været drevet af passion siden starten. En passion for at udforske byen på to hjul, en passion for at følge en vej uden en destination i tankerne, en passion for at cykle.

De er stolte af at fremstille en linje af overkommelige, men kvalitetsprodukter, der er lige så funktionelle, som de er stilfulde. De mener, at din cykel kan være et kunstværk, et redskab til at komme rundt i byen og en måde at se verden gennem en anden linse.

Fyxation blev grundlagt i 2009 af to brødre, Nick og Ben Ginster. På det tidspunkt boede Nick i Taiwan i mere end fire år og arbejdede som maskinchef for et stort amerikansk-baseret cykelkomponentfirma.

Evalueringer Fyxation Snug Styrpropper - Goud

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrpropper

Kunder, der købte Fyxation Snug Styrpropper - Goud købte også

Nyligt viste produkter