Michelin Lithion 2 Foldedæk 700c Sort

183,72 kr 148,69 kr

Du redder 19% (-260,56 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Michelin Lithion 2 Foldedæk 700c Sort

  • Michelin Lithion 2 har ydeevne og holdbarhed.
  • Overlappet 60 tpi ESC ekstra smidig beklædning forstærket med punkteringsbestandigt kronlag for en behagelig tur med punkteringsmodstand.
  • Sildebensmønster, silica-forbindelse.
  • Tofarvet silica-baseret slidbane med glat center og chevron skuldergummi.
  • Vægt: 230gr.
  • Foranstaltninger: 23-622 (700*23c) / 25-622 (700*25c).

Beskrivelse

Michelin Lithion2 -dækket i sort har et klassisk og elegant design, fremstillet af et af de vigtigste mærker på markedet inden for produktion af dæk og dæk. Det er et stærkt og punkteringsbestandigt dæk, derudover tilbyder det lang holdbarhed så du kan gøre kilometer og kilometer uden at skulle ændre det. Den centrale del af overfladen har et sildebensmønster, der giver fremragende greb så du kan ride sikkert og trygt overalt.

Om Michelin

I 1889 drev to brødre, Édouard Michelin og André Michelin, en gummifabrik i Clermont-Ferrand, Frankrig. En dag dukkede en cyklist, hvis pneumatiske fælg skulle repareres, op på fabrikken. De reparerede hans cykel, men han fejlede igen efter et par meter. Trods tilbageslaget var Édouard begejstret for den pneumatiske fælg, og han og hans bror arbejdede på at skabe deres eget cykeldæk. I 1891 tog Michelin sit første patent på et aftageligt cykeldæk.

Mærket Michelin, af fransk oprindelse, udvikler, producerer og markedsfører i øjeblikket dæk til alle typer køretøjer, lige fra fly til biler, tohjulede biler, civilingeniør, undergrundsbaner, landbrug og lastbiler. Vi fokuserer naturligvis på alle de dæk og dæk til by- og landevejscykler, som mærket har til rådighed.

Andre produkter i Dæk

Kunder, der købte Michelin Lithion 2 Foldedæk 700c Sort købte også

Nyligt viste produkter