Weinmann Hjul med fodbremse - Rød

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Weinmann Hjul med fodbremse - Rød

  • Fælg: 622x14 (700 x 20/23), 32 huller med 30 mm dybde.
  • Coasterbremse Gurpil Hub (sort farve).
  • Tandhjul 18t.
  • Uden maskinsider.
  • Inox-eger.
  • Vægt: 1900 gr.

Beskrivelse

Weinmann DP18 fælge har en 30 mm profil og acceptabel vægt med eger i rustfrit stål, forseglede leje nav og dobbelt aluminium vægge. Det er et smukt, elegant hjul halvvejs mellem klassiske kantløse fælge og mere aggressive, vidkantede fælge.

DP18-modellen er konkurrencedygtig . Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23, 25 eller 28 dæk og har brug for en 30mm ventil inderslange. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og det indvendige rør for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om Weinmann

Weinmann, et attraktivt mærke født i Schweiz, er gennem årene blevet et stort verdensmærke, der først har specialiseret sig i fremstilling af aluminiumsbremser og senere af cykelfælge. Det blev grundlagt i 1933 og under dets udvikling har det foretaget vigtige ændringer i sin logistik og i fremstillingen af ​​sine produkter. I sin begyndelse var det et mærke, der udelukkende var dedikeret til fremstilling af cykelbremsedele, og gennem årene har det specialiseret sig i fremstilling af hjul og reservedele.

Det er et mærke, der skiller sig ud ved at have et bredt katalog af hjul til cykler med forskellige diametre og til forskellige modaliteter til en virkelig konkurrencedygtig pris.

Evalueringer Weinmann Hjul med fodbremse - Rød

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Fodbremse hjul

Kunder, der købte Weinmann Hjul med fodbremse - Rød købte også

Nyligt viste produkter