Origin8 Hjul med fodbremse - Sort ADZ

520,29 kr 442,27 kr

Du redder 15% (-580,32 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Origin8 Hjul med fodbremse - Sort ADZ

  • Llanta aluminio 622x14 (700 x 20/23), 42mm de perfil.
  • Buje con freno contrapedal Gurpil.
  • Acabado og farve neger.
  • Peso: 1,90 kg.
  • Piñón de 18t.
  • Radioer er ikke-oxiderbare.

Beskrivelse

Weinmann-fælgen har en 42 mm profil og er måske den mest populære i fixie-samfundet med eger i rustfrit stål, forseglede lejeknuder og dobbelte aluminiumsvægge. Denne fælg har ikke en bearbejdet bremsevæg .

Det er en bredere kant end Weinmann dp18 fælge med mere aluminium for at vise farverne . Dette gør det er lidt mere aggressivt og prangende. Navet har coasterbremse, så hvis du trækker pedalerne tilbage, vil cyklen være bremset.

Weinmann-fælge skiller sig ud som fremragende kvalitet for pengene, hvilket gør dem til dronningerne af cykler med fast gear . Størrelsen er 700c, hvilket betyder, at den er kompatibel med alle landevejscykeldæk. Du kan montere 23, 25 eller 28 dæk og har brug for en 60mm ventil inderslange. Og det er afgørende, at du monterer en fælgstrimmel mellem dækket og det indvendige rør for at reducere eller forhindre punkteringer.

Om Origin8

Cykelkomponentmærket Origin8 blev grundlagt på principperne om innovation, ydeevne og værdi. De tilbyder produkter af høj kvalitet til adskillige discipliner såsom landevejscykling, mountainbike- og cykler med fast gear.

Efter mere end 30 års arbejde inden for alle områder af fremstilling og produktion af cykelforsyninger, mødtes holdet og skabte Origin8-mærket fra bunden. Nu, 7 år senere, er der på markedet en bred vifte af gafler, rammer, håndsving, pedaler og sadler lavet af Origin8.

Andre produkter i Baghjul

Kunder, der købte Origin8 Hjul med fodbremse - Sort ADZ købte også

Nyligt viste produkter