Santafixie Fladt Aluminum Styr 31.8 mm met greb og bremser - Sort

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Santafixie Fladt Aluminum Styr 31.8 mm met greb og bremser - Sort

  • Materiale: Aluminium 6061 T6.
  • Til 31,8 mm frempind.
  • Bredde: 740 mm.
  • Højde 2,5 cm.
  • 22,2 mm for- og bagbremsehåndtag.
  • For- og bagbremsekabel (pærehoved).
  • Gummigreb medfølger.
  • Alt samlet af vores Santafixie-mekanikere.

Beskrivelse

Hvor lang tid regner du med, at det vil tage dig at samle et komplet styr med greb, bremsegreb, for- og bagkabler og deres respektive covers? Ja, du kan gøre det, men den tid, det ville tage dig at samle det hele, er tid, du kunne bruge den og nyde din cykel.

Desuden ved vi af erfaring, at der kan være uoverensstemmelser i styrets diameter med grebene eller de forskellige typer af bremsekabelnipler.

Hvad med at overlade alt det beskidte arbejde til os og bare montere dit nye styr på din cykel? Vores dygtige mekanikere monterer den med de tilhørende greb, bremsegreb og bremsekabler på vores værksted i Barcelona. Det er en aftale, der er indgået.

Om Santafixie

Santafixie forener passion og indsats, cykler og byer. Vi er børn af en kultur i stadig forandring - storby og hektisk. Vi bevæger os som nomader blandt denne strøm, indtil vi bliver opdagelsesrejsende i den urbane verden. Vi er fans af byer – vi bevæger os på en hurtig og sikker måde, og imens observerer, finder og udforsker vi vores miljø.

Cykler er de amuletter, der altid er ved vores side – de er vores kompasser, vores heste, vores ledsagere. De er det ideelle køretøj for dem, der tror på fremtiden, på byer og menneskers magt.

Denne kombination – cykler og byer – var det, der først inspirerede Santafixie.com . Vi har solgt forskellige modeller og en masse tilbehør over 6 år nu, hvilket har givet os mulighed for at mødes, snakke og dele vores erfaringer med by- og cykelentusiaster. Nutidige opdagelsesrejsende fra over 30 lande, der fik os til at indse, at det er tid til at blive ved med at vokse og gøre vores til at bygge vores ideal i morgen – flere cykler inde i byer for at skabe en bedre verden.

Evalueringer Santafixie Fladt Aluminum Styr 31.8 mm met greb og bremser - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelstyr

Kunder, der købte Santafixie Fladt Aluminum Styr 31.8 mm met greb og bremser - Sort købte også

Nyligt viste produkter