Gurpil Excel 700c Hjulsæt Thread-on Freewheel Quick Release - Sølv

669,43 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Gurpil Excel 700c Hjulsæt Thread-on Freewheel Quick Release - Sølv

  • Dobbeltvægget aluminiumskant med bearbejdet bremseflade.
  • Størrelse: 700C (ETRTO 622x13).
  • Til trådfri hjul (medfølger ikke).
  • Hurtig frigivelse.
  • Aluminiumsfinish.

Beskrivelse

Excel 700c hjulet er et ideelt økonomisk hjul til din tur- eller landevejscykel . Den har en dobbelt aluminiumsvæg, hvilket gør den mere modstandsdygtig end andre enkeltvægsmodeller. Det er et klassisk og elegant udseende hjul, med en meget god værdi for pengene .

Dens størrelse er 700c (ETRTO 622x13), det vil sige, at den er kompatibel med alle landevejscykelhjul. Du kan sætte dæk på 23, 25 og 28 på. Du skal bruge et rør med en 30 mm ventil. Og det er vigtigt at lægge et fælgbånd mellem fælgen og røret.

Om Gurpil

Med sit hovedkvarter i Deba, Guipúzcoa, over 30 års erfaring i cykelkomponentdistributionssektoren og derfor et indgående kendskab til markedet, Gurpil fremstiller komplette dæk og komponenter til alle typer cykler stærk >. Fra kromnav med et vintage-look til klassiske cykelhjul til 12-gears kassetter til mountainbikes og højtydende carbonhjul til landevejscykler.

Hvis du bygger en cykel fra bunden, eller du har brug for en reservedel til en rimelig pris, men som er kvalitetssikret, er Gurpil dit bedste valg.

Andre produkter i Hjulsæt

Kunder, der købte Gurpil Excel 700c Hjulsæt Thread-on Freewheel Quick Release - Sølv købte også

Nyligt viste produkter