Elite Custom Race Plus Flaskeholder - Sort/Rød

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Elite Custom Race Plus Flaskeholder - Sort/Rød

  • Materiale: Nylon
  • Glasfiber forstærket
  • Den forreste struktur omslutter flasken i toppen
  • Selvjusterende gummisystem
  • Selvjusterende frontøje gør det nemt at indsætte og fjerne flasken
  • Indsætning og udtrækning af flasken kan enten ske i retning af cykelaksen eller skråtstillet til begge sider, hvilket også tillader komfortabel sideindføring
  • Lavet i Italien
  • Diameter: 74 mm
  • Vægt: 40g

Beskrivelse

Elite Custom Race Plus Flaskeholder er den perfekte løsning til alle cyklister, der ønsker en pålidelig og holdbar flaskeholder. Den er lavet af Nylon og glasfiber, hvilket gør den både let og stærk. Den forreste struktur omslutter flasken i toppen og sikrer, at den bliver siddende sikkert, selv under ujævn terræn.

En af de unikke funktioner ved Elite Custom Race Plus Flaskeholder er det selvjusterende gummisystem. Dette gør det nemt at indsætte og fjerne flasken, da holderen automatisk tilpasser sig flaskens størrelse. Du kan indsætte og fjerne flasken i retning af cykelaksen eller skråtstillet til begge sider, hvilket giver dig fleksibilitet og komfort.

Elite Custom Race Plus Flaskeholder er fremstillet i Italien og er af høj kvalitet. Med en diameter på 74 mm passer den til de fleste standardflasker. Den vejer kun 40 g, hvilket betyder, at den ikke tilføjer unødvendig vægt til din cykel. Vælg den sorte/røde farvekombination for et stilfuldt og sporty udseende på din cykel.

Om Elite

Elite, et firma af cykelentusiaster, har tilbudt unikke og banebrydende produkter til cykelverdenen i fyrre år.

De har specialiseret sig i forskning og udvikling, produktion og markedsføring af hjemmetrænere, flasker og flaskebure siden 1979.

Elite fremstiller lokalt, baseret på en idé, der viste sig at være grundlæggende for at opnå succes: deres partnere arbejder udelukkende for dem, så de er primært fokuseret på markedsføring og forskning frem for produktion. Og de er selvfinansierede: Alle deres investeringer kommer fra ressourcer, der er resultatet af alles arbejde.

Evalueringer Elite Custom Race Plus Flaskeholder - Sort/Rød

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Elite Custom Race Plus Flaskeholder - Sort/Rød købte også

Nyligt viste produkter