Deda Vinci Spacere 20 mm - Sort

81,07 kr 68,95 kr

Du redder 15% (-90,15 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

3-4 hverdage

detaljer Deda Vinci Spacere 20 mm - Sort

  • Materiale: Nylon
  • Kompatibilitet: Vinci
  • Størrelse: 20 mm
  • Diameter: 1' 1/8

Beskrivelse

Deda Vinci Spacere 20 mm - Sort er en pålidelig og holdbar spacer, der er designet til at passe til Deda Vinci-styr. Den er lavet af nylon, hvilket gør den let og samtidig meget stærk. Denne spacer har en diameter på 20 mm og passer til en 1' 1/8 styrrør, hvilket gør den kompatibel med de fleste moderne cykler.

Denne spacer er perfekt til at justere højden på dit styr og give dig den mest behagelige køreposition. Den er nem at installere og kræver ingen specialværktøj. Med Deda Vinci Spacere 20 mm kan du tilpasse din cykel til dine præferencer og sikre en behagelig og ergonomisk korrekt køreoplevelse.

Deda Vinci Spacere 20 mm er ikke kun funktionel, men også stilfuld. Den sorte farve tilføjer et elegant touch til din cykel og giver den et moderne udseende. Uanset om du er en professionel cyklist eller bare en cykelentusiast, vil denne spacer være et perfekt tilbehør til din cykel og hjælpe dig med at opnå den bedste ydeevne og komfort.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Vinci Spacere 20 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Deda Vinci Spacere 20 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter