Deda Superzero DCR Alloy Styr 31.7 mm - Sort

1.033,15 kr 735,62 kr

Du redder 29% (-2.213,05 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Superzero DCR Alloy Styr 31.7 mm - Sort

  • Buet form: RHM - Hurtig håndbevægelse
  • Materiale: 7050 aluminium
  • Styrets diameter: 31,7 mm
  • Dybde: 75 mm
  • Højde: 130 mm
  • Længder: 420 mm, 440 mm, 460 mm
  • Vægt: 305g

Beskrivelse

Leder du efter et ergonomisk styr med aerodynamiske funktioner og muligheder for intern eller ekstern kabelføring? Led ikke længere end Deda Superzero Alloy Sort-styret. Dette styr er fremstillet af avanceret 7050 aluminium og er designet til at minimere træk, samtidig med at det giver et overlegent greb til enhver kørestil. Den moderne RHM-form giver uovertruffen greb på nedkørslerne, hvilket gør den til det perfekte valg for aggressive ryttere. Kompatibel med fuld intern kabelføring (DCR-system) og ekstern kabelføring, Superzero Alloy-styret er den perfekte opgradering til din cykel. Bestil din i dag og oplev forskellen

Fås i forskellige længder: 420 mm, 440 mm og 460 mm.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Superzero DCR Alloy Styr 31.7 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelstyr

Kunder, der købte Deda Superzero DCR Alloy Styr 31.7 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter