Deda Superzero Aero Carbon Styr 31.7 mm - Sort

2.349,68 kr 1.997,27 kr

Du redder 15% (-2.621,25 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Deda Superzero Aero Carbon Styr 31.7 mm - Sort

  • Form: RHM Quick Hand Movement
  • Materiale: UD Carbon Fiber
  • Styr diameter: 31,7 mm
  • Rækkevidde 75 mm
  • Fald: 130 mm
  • Længder: 420 mm, 440 mm, 460 mm
  • Vægt: 235g
  • Finish: POB og hvid

Beskrivelse

Leder du efter et avanceret styr, der vil give dig en fordel i forhold til konkurrenterne? Led ikke længere end Deda Superzero Carbon Sort-styret. Dette smukke stykke passer perfekt ind i den moderne filosofi om racercykler, med en aerodynamisk profil og tværsnit, der er designet til at minimere modstand. Den specielle sammensætning af kulfiberen gør det muligt at fremstille en meget kompakt sammensætning, hvilket reducerer vægten og sikrer et meget højt stivhed/vægtforhold. Superzero Carbon er også kompatibel med fuld intern kabelføring (DCR-system) og ekstern kabelføring og har RHM-formen for uovertruffen greb ved fald. Derfor, hvis du leder efter et avanceret styr, der forbedrer ydeevnen, er Superzero Carbon, hvad du har brug for.

Fås i forskellige længder: 420 mm, 440 mm og 460 mm.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Superzero Aero Carbon Styr 31.7 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelstyr

Kunder, der købte Deda Superzero Aero Carbon Styr 31.7 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter