Deda Styrbånd - Night Black

96,32 kr 74,01 kr

Du redder 23% (-165,94 kr)

1 Anmeldelse
100% of 100

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Styrbånd - Night Black

 • Lavet af blødt skum.
 • Stødabsorberende materiale.
 • Låseendepropper inkluderet.

Beskrivelse

Vil du tilføje et strejf af stil og komfort til din cykel? Tag et kig på vores Deda Tape Night Black styrbånd i sort. Denne førsteklasses kvalitetstape er præget med Deda-logoet og er lavet af elastisk materiale for en perfekt pasform. Den er også vandafvisende, så du behøver ikke bekymre dig om, at den bliver beskadiget i vådt vejr. Derudover giver den et fremragende greb og absorberer vibrationer selv fra det sværeste terræn. Uanset om du er en ivrig cyklist eller bare kører for sjov, er denne tape en fantastisk måde at tilføje karakter til din cykel og gøre dine ture endnu mere behagelige. Derudover leveres den med endekapper for et professionelt udseende. Så vent ikke, hent et spil i dag!

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Styrbånd - Night Black

5/5

100%

1 evalueringer

5 Stars

1

4 Stars

0

3 Stars

0

2 Stars

0

1 Stars

0
 1. marcostorotejedo

  100%
  Oversat fra spansk - Vis originaltekst Vis oversættelse

  Tape af god kvalitet, ganske polstret. Vær forsigtig med at stramme hende meget, fordi hun forlader.

  Tape af god kvalitet, ganske polstret. Vær forsigtig med at stramme hende meget, fordi hun forlader. Let placering takket være limstrimlen inkluderet.

Kunder, der købte Deda Styrbånd - Night Black købte også

Nyligt viste produkter