Deda Styrbånd - Kawa Green

96,32 kr 74,01 kr

Du redder 23% (-165,94 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Deda Styrbånd - Kawa Green

  • Tapen indeholder 2 stik til styret.
  • Elastisk materiale gør det nemt at vikle rundt om styret.
  • Materiale: Blødt skum.
  • Farve: Grøn.

Beskrivelse

Vil du tilføje et strejf af stil og komfort til din cykel? Tag et kig på vores Deda Tape Kawa Green styrbånd i grøn. Denne førsteklasses kvalitetstape er præget med Deda-logoet og er lavet af elastisk materiale for en perfekt pasform. Den er også vandafvisende, så du behøver ikke bekymre dig om, at den bliver beskadiget i vådt vejr. Derudover giver den et fremragende greb og absorberer vibrationer selv fra det sværeste terræn. Uanset om du er en ivrig cyklist eller bare kører for sjov, er denne tape en fantastisk måde at tilføje karakter til din cykel og gøre dine ture endnu mere behagelige. Derudover leveres den med endekapper for et professionelt udseende. Så vent ikke, hent et spil i dag!

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Styrbånd - Kawa Green

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Deda Styrbånd - Kawa Green købte også

Nyligt viste produkter