Deda Mistral Styrbånd - Hvid

130,17 kr 96,32 kr

Du redder 26% (-251,78 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Deda Mistral Styrbånd - Hvid

  • Hudlignende.
  • Fin perforeret og personliggjort.
  • En blanding af elegance og kvalitet underskrevet Deda.
  • Låsning af endepropper og stripsende inkluderet.

Beskrivelse

Deda Mistral Styrbånd er en fantastisk tilføjelse til enhver cykelentusiasts samling. Det er et hudlignende styrbånd, der giver en behagelig og sikker greb om styret. Det er også fint perforeret og personliggjort, så det passer til din personlige stil.

Dette styrbånd er en blanding af elegance og kvalitet, som er underskrevet af Deda. Det er lavet af materialer af høj kvalitet, der sikrer, at det er holdbart og modstandsdygtigt over for slid og tårer. Det er også let at installere, og låsning af endepropper og stripsende er inkluderet.

Hvis du vil have et stilfuldt og pålideligt styrbånd til din cykel, er Deda Mistral Styrbånd det perfekte valg. Det er en investering, der vil vare i lang tid og give dig en behagelig og sikker køreoplevelse hver gang.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Mistral Styrbånd - Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrbånd

Kunder, der købte Deda Mistral Styrbånd - Hvid købte også

Nyligt viste produkter