Deda Vinci Opbevaring - Sort

348,85 kr 296,56 kr

Du redder 15% (-388,94 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Deda Vinci Opbevaring - Sort

  • Materiale: Nylon forstærket med glasfiber
  • Kompatibel med Garmin, Wahoo, Bryton og Gopro
  • Finish: Sort
  • Vægt: 65g

Beskrivelse

Introduktion af Deda Vinci Sort-understøttelsen. Dette beslag er specielt designet til at passe til Vinci frempinden og inkluderer indsatser til at passe Garmin, Bryton og Wahoo computere. Den perfekte tilføjelse til din træningsrutine, dette beslag inkluderer også et specifikt legeringsbeslag til GoPro-kameraer. Så du kan fange alle dine træningssessioner og løb med fantastiske detaljer. Konstrueret af forstærket nylon og glasfiber er Vinci-beslaget bygget til at holde. Og for ekstra sikkerhed skal du altid bruge en strop til at sikre din computer til styret. Gør dig klar til at tage din cykeloplevelse til næste niveau med Vinci-støtten

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Vinci Opbevaring - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Deda Vinci Opbevaring - Sort købte også

Nyligt viste produkter