Deda Vela Flaskeholder - Sort

125,70 kr 81,07 kr

Du redder 36% (-331,96 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Vela Flaskeholder - Sort

  • Materiale: High Density Polymer
  • Oprindelse: Fremstillet i Italien
  • Vægt: 48g
  • Finish: Mat sort

Beskrivelse

Leder du efter et brugervenligt flaskebur, der passer til små cykelrammer? Led ikke længere end Deda VELA sorte flaskebur! Lavet af polymer med høj densitet for at øge klemkraften, dette side-loading flaskebur er designet til at lette fastholdelse og giver dig mulighed for for at indsætte tromlen sideværts fra højre side. Uanset om du er på en lang tur eller bare har brug for at holde dig hydreret på din pendling, er VELA-flaskeburet en fantastisk mulighed for at holde dit vand lige ved hånden.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Vela Flaskeholder - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Flaskeholdere

Kunder, der købte Deda Vela Flaskeholder - Sort købte også

Nyligt viste produkter