Deda Superzero Sadelpind 31,6 mm Kul - Sort

1.605,88 kr 1.365,03 kr

Du redder 15% (-1.791,46 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Superzero Sadelpind 31,6 mm Kul - Sort

  • Materiale: Fuld Carbon UD-konstruktion
  • Hardware: Cnc legeringsplader; stål bolte
  • Længde: 350 mm
  • Tilbageslag: 25 mm
  • Diameter: 31,6 mm
  • Vægt: 215g
  • Finish: Poleret over sort (POB) og hvid

Beskrivelse

Leder du efter en avanceret, ultralet sadelpind, der giver dig den perfekte racerfordel? Led ikke længere end Deda Superzero 25 mm med poleret finish på sort. Denne redesignede sadelpind har en 25 mm offset og en carbon monocoque-konstruktion for uovertruffen styrke og holdbarhed. 1-bolt spændesystemet sikrer, at din sadel bliver på plads, mens CNC-legeringspladerne og stålskruerne tilføjer et ekstra strejf af kvalitet. Så hvis du leder efter den perfekte sadelpind til at hjælpe dig med at krydse målstregen på førstepladsen, er Superzero 25 mm det ideelle valg.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Superzero Sadelpind 31,6 mm Kul - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Sadelpinde

Kunder, der købte Deda Superzero Sadelpind 31,6 mm Kul - Sort købte også

Nyligt viste produkter