Deda Superleggero Team Sadelpind 31,6 mm - Sort

2.007,53 kr 1.390,17 kr

Du redder 31% (-4.591,96 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Superleggero Team Sadelpind 31,6 mm - Sort

  • Materiale: Fuld Carbon UD-konstruktion
  • Hardware: cnc-legeringsplader; sorte pvd titanium skruer
  • Længde: 350 mm
  • Diameter: 31,6 mm
  • Tilbageslag: 25 mm
  • Vægt: 175g

Beskrivelse

Leder du efter en ultralet sadelpind af høj kvalitet? Se ikke længere end Deda Superleggero 25 mm Team saddelpinden. Denne stolpe er lavet af UD carbon og er designet og udviklet uden at gå på kompromis med hensyn til pålidelighed og styrke. 1-bolt klemme systemet giver mulighed for hurtig og nem montering, mens finjustering af sadelhældningen er mulig via justeringsskruen på stolpens hoved. De sorte pvd titanium bolte og Team finish giver dette indlæg et premium look, mens den Deda-kompatible DI2 interne batteriadapter gør det super nemt at installere . Få din Superleggero 25 mm sadelpind i dag!

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Superleggero Team Sadelpind 31,6 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Deda Superleggero Team Sadelpind 31,6 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter