Deda Superleggero 0 Sadelpind 27,2 mm - Sort

2.007,53 kr 1.390,17 kr

Du redder 31% (-4.591,96 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Deda Superleggero 0 Sadelpind 27,2 mm - Sort

  • Materiale: Fuld Carbon UD-konstruktion
  • Hardware: cnc-legeringsplader; sorte pvd titanium skruer
  • Længde: 350 mm
  • Slag: 0 mm
  • Vægt: 185g
  • Finish: Kit og poleret over sort (pob)

Beskrivelse

Leder du efter en stærk, ultralet og pålidelig sadelpind? Led ikke længere end Deda Superleggero 0mm Sort. Lavet af Fuld UD Carbon og med en 0 mm offset er denne sadelpind designet til ryttere, der kræver det bedste med hensyn til ydeevne og vægt. 1-bolt fastspænding-systemet giver mulighed for hurtig og nem montering, mens justeringsskruen på stolpens hoved tillader finjustering af sadlens hældning. Denne sadelpind er også kompatibel med den ovale carbonskinne og leveres med sorte pvd titanium bolte. Så hvis du leder efter en førsteklasses sadelpind, der ikke svigter dig, skal du vælge Superleggero 0 mm.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Superleggero 0 Sadelpind 27,2 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Sadelpinde

Kunder, der købte Deda Superleggero 0 Sadelpind 27,2 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter