Deda RS01 Sadelpind 27,2 mm - Sølv

371,16 kr 260,26 kr

Du redder 30% (-824,88 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Deda RS01 Sadelpind 27,2 mm - Sølv

  • Materiale: 6061 aluminium. 3D smedet
  • Længde: 350 mm
  • Diameter: 27,2 mm
  • Manchet: 21 mm
  • Vægt: 333g
  • Kompatibel med Deda DI2 interne batteriadaptere

Beskrivelse

Sadelpinden Deda RS01 Sølv er den perfekte prikken over i'et til din cykel i vintagestil. Den højpolerede sølvfinish og det minimalistiske monteringssystem med to bolte giver din cykel et klassisk look, der helt sikkert vil slå hovedet. RS01 er også kompatibel med Deda DI2 interne batteriadapter, hvilket gør den til den perfekte sadelpind til ryttere, der ønsker det bedste fra begge verdener: klassisk stil og moderne teknologi.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda RS01 Sadelpind 27,2 mm - Sølv

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Sadelpinde

Kunder, der købte Deda RS01 Sadelpind 27,2 mm - Sølv købte også

Nyligt viste produkter