Deda Presa EVA Rubber Håndtag - Sort POB

249,18 kr 185,21 kr

Du redder 26% (-475,81 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Presa EVA Rubber Håndtag - Sort POB

  • Materiale: EVA kombineret med et PU-overfladelag
  • Båndlængde: 210 cm
  • Båndbredde: 30 mm
  • Tapetykkelse: 3,0 mm i midten for fremragende komfort
  • Vægt: 85g

Beskrivelse

Leder du efter en pålidelig, komfortabel og stilfuld styrtape? Led ikke længere end Deda Presa Sort POB styrbånd. Denne tre-i-én styrtape er blød, klæbrig og holdbar, hvilket gør den perfekt til de lange, våde, hårde dage på vejen. EVA-skum-konstruktionen vil give dig fantastisk komfort, mens det klæbrige perforerede sorte polyurethan-overflademateriale vil holde dine hænder på plads. Og for en perfekt pasform kommer Presa styrtapen med farvematchede selvklæbende grebstape. Så kør aldrig uden Presa styrtapen: Det er det perfekte valg til cykelcross- og grusforhindringsbaner!

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Presa EVA Rubber Håndtag - Sort POB

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrbånd

Kunder, der købte Deda Presa EVA Rubber Håndtag - Sort POB købte også

Nyligt viste produkter