Deda Track Styr 31.7 mm 42 cm - Mat Sort

542,23 kr 408,35 kr

Du redder 25% (-995,81 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Track Styr 31.7 mm 42 cm - Mat Sort

  • Materiale: Aluminium 601 T6 og dobbeltstumpet.
  • Stangklemme 31,7 mm.
  • Bredde: 420 mm (udvendigt til udvendigt).
  • Vægt: 279gr.

Beskrivelse

Sprint er en af ​​de mest krævende aktiviteter, en cykelrytter kan deltage i. Det kræver ikke kun enorm fysisk styrke og udholdenhed, men også præcision og teknik på et splitsekund. Derfor har professionelle cyklister brug for et styr, der giver dem den kant, de skal bruge for at få succes. Deda Pista Matte Sort styret.

Dette styr er lavet af dobbeltbundet legering og super let i vægt, og det er designet til hurtighed og smidighed. Den højkvalitets polerede sorte finish giver den et slankt, moderne look, mens omhyggeligt designet ergonomi giver maksimal komfort og kontrol. Uanset om du er en erfaren professionel eller lige er startet i racerverdenen, er Track-styret det perfekte valg for alle, der ønsker at forbedre deres spil. Så lad dig ikke nøjes med noget mindre: Gør dit næste styr til Track-styr og tag dine spurter til næste niveau!

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Track Styr 31.7 mm 42 cm - Mat Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Deda Track Styr 31.7 mm 42 cm - Mat Sort købte også

Nyligt viste produkter