Deda Loop Styrpropper - Sort / Hvid

118,27 kr 100,56 kr

Du redder 15% (-131,73 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Loop Styrpropper - Sort / Hvid

  • Materiale: Anodiseret aluminium
  • Fastgørelsessystem: ekspandertype
  • Indeholder: 1 sæt inkluderer 2 ørepropper
  • Vægt: 24g

Beskrivelse

Deda Loop Sort and Hvid styrkapperne er en fantastisk måde at tilføje stil til din landevejscykel. Disse hætter er lavet af aluminium og har et tekstureret Deda-logo. De kommer i en række forskellige farver, så de passer til din cykel. Det bedste ved disse kasketter er, at de har et ekspansionssystem, der giver dig mulighed for at fastgøre tapen til styret uden brug af værktøj. Spænd blot unbrakonøglen og så er du i gang. Disse stik sælges i par og er en fantastisk tilføjelse til enhver landevejscykel.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Loop Styrpropper - Sort / Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrpropper

Kunder, der købte Deda Loop Styrpropper - Sort / Hvid købte også

Nyligt viste produkter