Deda Loop Dobbelt lag Styrbånd - Sort / Brun

319,09 kr 223,07 kr

Du redder 30% (-714,20 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Loop Dobbelt lag Styrbånd - Sort / Brun

  • Materiale: EVA kombineret med et PU-overfladelag
  • Båndlængde: 200 cm
  • Båndbredde: 30 mm
  • Tapetykkelse: 2,5 mm i midten for fremragende komfort
  • Vægt: 68g

Beskrivelse

styrtapen Deda Loop Sort/Brun er det perfekte greb til din professionelle cykel. Dens lette vægt og ekstraordinære komfort gør den nem at håndtere, og dens tofarvede design er unik. Dette greb kommer i mange forskellige farvekombinationer, hvilket gør det nemt at finde det perfekte match til din cykel. Den kommer også med aluminiumshætter i samme farve som tapen, så du kan tilføje et strejf af stil til din cykel. Tapen er lavet med to forskellige lag for at opnå den perfekte balance mellem lethed, holdbarhed og greb. gellimen letter påføringen og holder styret rent, når det først er fjernet.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Loop Dobbelt lag Styrbånd - Sort / Brun

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrbånd

Kunder, der købte Deda Loop Dobbelt lag Styrbånd - Sort / Brun købte også

Nyligt viste produkter