Deda Fastblack Triathlon Tribøjler 31.7 mm - Sort

1.940,59 kr 1.412,49 kr

Du redder 27% (-3.928,04 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Deda Fastblack Triathlon Tribøjler 31.7 mm - Sort

  • Form: J-formede forlængelser
  • Materiale: UD Carbon Fiber
  • Styrets diameter: 31,7 mm
  • Amrest: fuldt justerbar med medfølgende ørepuder
  • Længde på forlængere: maks. 370 mm
  • Vægt: 340g
  • Finish: UD Carbon Fiber

Beskrivelse

Deda Fastblack Triathlon Tribøjler 31.7 mm - Sort er et fantastisk produkt til triatleter og cyklister, der ønsker at forbedre deres aerodynamik og præstationer. Disse J-formede forlængelser er lavet af UD Carbon Fiber, hvilket gør dem lette og stærke samtidig. Styrets diameter på 31,7 mm passer perfekt til de fleste cykler og giver en stabil og sikker pasform.

Amresten er fuldt justerbar og leveres med medfølgende ørepuder, så du kan tilpasse den til din personlige komfort. Forlængernes maksimale længde på 370 mm giver dig mulighed for at finde den perfekte position for at opnå den bedste aerodynamik og ydeevne. Med en vægt på kun 340g er disse tribøjler lette og nemme at håndtere.

Finishen på disse tribøjler er også lavet af UD Carbon Fiber, hvilket giver et stilfuldt og moderne look. Samlet set er Deda Fastblack Triathlon Tribøjler 31.7 mm - Sort et fantastisk produkt til cyklister, der ønsker at forbedre deres præstationer og opnå den bedste aerodynamik på deres cykler.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Fastblack Triathlon Tribøjler 31.7 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Deda Fastblack Triathlon Tribøjler 31.7 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter