Deda FastBlack2 Clip-On Clamp 31.6 mm - Sort

378,60 kr 319,09 kr

Du redder 16% (-442,64 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Deda FastBlack2 Clip-On Clamp 31.6 mm - Sort

  • Diameter: 31,6 mm
  • Materiale: Aluminium
  • Indeholder: 2 stk
  • Kompatibel med styr: Parabolic Finger og Fastblack2

Beskrivelse

Du vil elske Deda Fastblack2 31,6 mm sorte styrklemmer! Disse stilfulde styrklemmer er lavet af høj kvalitet sort anodiseret aluminium og er designet til at passe til styr med en diameter på 31,6 mm. De tilbyder et slankt, strømlinet look og er perfekte til brug med landevejs-, mountain- eller hybridcykler. Klemmerne er nemme at installere og giver et sikkert og fast greb. Derudover er de understøttet af Dedas kvalitetsgaranti. Hvad venter du på? Få Deda Fastblack2 31,6 mm sorte styrklemmer i dag!

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda FastBlack2 Clip-On Clamp 31.6 mm - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelstyr

Kunder, der købte Deda FastBlack2 Clip-On Clamp 31.6 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter