Deda Cork Styrbånd - Lilla

95,95 kr 81,60 kr

Du redder 15% (-106,74 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Deda Cork Styrbånd - Lilla

  • Længde: 180 mm
  • Vægt: 42g

Beskrivelse

Leder du efter et styrtape af høj kvalitet, der vil gøre dine cykelture mere behagelige og behagelige? Led ikke længere end til Deda Cork Lilac” styrbånd. Denne lette og perfekt tilpasningsdygtige styrtape giver fremragende vibrationsabsorbering og undgår muligt ubehag i hænder og håndled. Derudover vil dens livlige lilla farve tilføje et strejf af stil til din cykel. Desuden vi udlodder et par stik! så tøv ikke, bestil din Deda Cork styrtape i dag!

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Cork Styrbånd - Lilla

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrbånd

Kunder, der købte Deda Cork Styrbånd - Lilla købte også

Nyligt viste produkter