Deda Cork Perforeret EVA Rubber Styrbånd - Hvid

110,83 kr 89,18 kr

Du redder 20% (-161,03 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Deda Cork Perforeret EVA Rubber Styrbånd - Hvid

  • Materiale: EVA perforeret tape
  • Længde: 180 mm
  • Vægt: 40g

Beskrivelse

Leder du efter en letvægts styrtape i høj kvalitet? Led ikke længere, Deda perforeret korkgummi EVA Hvid er et fuldt perforeret bånd, der fås i sort, rød og hvid, og tilbyder fremragende greb og kørekomfort takket være dens meget elastiske < strong>intern struktur. Den inkluderer også et selvklæbende beslag for perfekt vedhæftning til styret og leveres med styr endekapper for et rent, færdigt udseende. Den Deda Perforated styrtape er lavet med EVA-skum og er lavet til at holde. Så giv dine hænder den komfort og støtte, de fortjener: Bestil Deda Perforado-tape i dag!

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Cork Perforeret EVA Rubber Styrbånd - Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Styrbånd

Kunder, der købte Deda Cork Perforeret EVA Rubber Styrbånd - Hvid købte også

Nyligt viste produkter