Deda Bridge Thermoplastic Tribøjler - Sort

200,08 kr 148,02 kr

Du redder 26% (-387,23 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

4-5 hverdage

detaljer Deda Bridge Thermoplastic Tribøjler - Sort

  • Materiale: termopolymer
  • Vægt: 12g
  • Opfylder ITU-standarder

Beskrivelse

Hvis du leder efter en aerodynamisk bro til dine Carbon Blast eller Metal Blast udvidelser, er Deda Chrono Sort Extension Bridge lige hvad du har brug for. Den er lavet af termoplastisk materiale, den opfylder ITU-standarder og er utrolig let, hvilket betyder, at den ikke vil tynge dig ned, når du suser ned ad vejen. Plus, dets slanke sorte design gør, at den ser godt ud med enhver cykel. Så vent ikke længere og skaf dig en Crono forlængelsesbro i dag

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Bridge Thermoplastic Tribøjler - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelstyr

Kunder, der købte Deda Bridge Thermoplastic Tribøjler - Sort købte også

Nyligt viste produkter