Deda Bremsesko Carbon Campagnolo - Grå

208,19 kr 176,95 kr

Du redder 15% (-232,37 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Deda Bremsesko Carbon Campagnolo - Grå

  • Materiale: Gummi
  • Forbedrer bremseevnen i vådt terræn
  • Støjreduktion
  • Kompatibel med carbon hjul
  • Kompatibilitet: Campagnolo
  • Indeholder 4 sko

Beskrivelse

Deda Bremsesko Carbon Campagnolo er det perfekte valg til cyklister, der ønsker forbedret bremseevne i vådt terræn. Disse bremseklodser er lavet af gummi og er designet til at reducere støj under bremsning. De er også kompatible med carbon hjul og passer til Campagnolo bremser.

Med Deda Bremsesko Carbon Campagnolo kan du være sikker på, at du får en pålidelig og effektiv bremseoplevelse, uanset vejforholdene. Klodsernes materiale sikrer optimalt greb, selv i vådt terræn, hvilket giver dig større sikkerhed og kontrol under kørslen. Derudover er de kompatible med carbon hjul, så du kan være sikker på, at de passer perfekt til din cykel.

Denne pakke indeholder 4 bremseklodser, så du har nok til at udskifte klodserne på begge hjul. Med Deda Bremsesko Carbon Campagnolo får du ikke kun forbedret bremseevne og støjreduktion, men også en lang levetid. Så uanset om du er en erfaren cyklist eller bare nyder en tur i naturen, er disse bremseklodser et fantastisk valg.

Om Deda Elementi

Deda Elementi laver cykelkomponenter, saddelpinde, styr, styrbånd, frempinde til professionelle cyklister og også til dem, der nyder at køre rundt med venner rundt i byen. De lægger den samme indsats og omhu i hvert produkt, de laver. De bruger den samme teknologi end erfaring til at designe og producere komponenter, uanset om det er til verdensmestre eller til dig.

Deres produkter har en fantastisk holdbarhed og innovationsniveau, efter at have arbejdet i flere år side om side med professionelle ryttere, Deda bruger al sin erfaring og teknologi for at skabe de bedste produkter til din cykel.

Evalueringer Deda Bremsesko Carbon Campagnolo - Grå

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Deda Bremsesko Carbon Campagnolo - Grå købte også

Nyligt viste produkter