Bern Watts Classic Cykelhjelm Matte Sand

594,97 kr 475,96 kr

Du redder 20% (-885,20 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

5-6 hverdage

detaljer Bern Watts Classic Cykelhjelm Matte Sand

  • Husmateriale: ABS termopolymer
  • Sikkerhedsstandarder: Godkendt til cykling og sne (EN1078 - EN1077B)
  • Komfort polstring med clips
  • Antiperspirant ventilationssystem
  • Disciplin: Urban
  • Optimeret komfort takket være de mange indvendige skum
  • Kompatibel med Bern Asteroid belysning
  • justeringshjul
  • Kombinerer ydeevnen fra en ekstremsportshjelm med et fantastisk urbant og elegant look
  • Vægt: 500g

Beskrivelse

Bern Watts Classic Matte Sand Helmet er det perfekte valg for bycyklister, der leder efter en sikker og stilfuld hjelm. Denne genudstedte hjelm er elegant i en mat sandfarve og kombinerer et moderne urbant look med ekstrem beskyttelse.

Denne hjelm er perfekt til cykling, skateboarding, skating eller skiløb. Dens stødabsorberende skumteknologi gør, at den opfylder de højeste sikkerhedsstandarder. Derudover gør dens integrerede visir i skallen den meget nyttig under ugunstige vejrforhold.

Bern Watts Classic Matte Sand-hjelmen er designet til at give den bedst mulige beskyttelse og komfort. Bern hjelme er kendt for deres design og lethed, hvilket gør denne hjelm ideel til ethvert byeventyr.

Denne hjelm er det perfekte valg for dem, der ønsker en stilfuld og sikker hjelm til deres urbane eventyr. Få Bern Watts Classic Matte Sand Hjelm nu, og gør dig klar til at udforske byen med stil og beskyttelse.

Om Bern

Bern Unlimited er en livsstilsactionsportsvirksomhed, der er specialiseret i hovedbeskyttelse til ikke-motoriseret actionsport. Bern er passioneret og engageret i at give skatere, snowboardere, skiløbere og motorcyklister tilpasningsdygtig All Season hovedbeskyttelse, der passer til hver rytters individuelle personlighed og stil. Gennem nyt design, teknik og udvikling har Bern drevet udviklingen af ​​hovedbeskyttelse.

Dennis Leedom grundlagde Bern Unlimited-selskabet i 2004. Dennis er en ivrig skiløber, cyklist, snowboarder og har taget en del tumbling over årene. Som et resultat kom han til at indse værdien af ​​hovedbeskyttelse og gjorde det til sin mission at øge bevidstheden og brugen af ​​den. Forpligtet til sikkerhed brugte han forskellige hjelme til sine forskellige aktiviteter, da inspirationen slog til. I 2004 samlede og engagerede han et kerneteam af partnere for at udvikle visionen om Bern Unlimited.

Evalueringer Bern Watts Classic Cykelhjelm Matte Sand

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Cykelhjelme

Kunder, der købte Bern Watts Classic Cykelhjelm Matte Sand købte også

Nyligt viste produkter