Cycloc Loop Vægophæng - Sort

162,89 kr 133,81 kr

Du redder 18% (-216,30 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Cycloc Loop Vægophæng - Sort

  • Hjelm og tilbehør opbevaring.
  • Alsidig opbevaring til hjemmet eller kontoret.
  • Enkel at installere, usynlig mur plade montering og inklusiv fastgørelse.
  • Ideel til brug i forbindelse med cyk Solo eller cyk Endo opbevaring produkter. Perfekt til at organisere hjelme, jakker, låse og tilbehør.
  • Installer som en enkel enhed eller array i multipla.
  • Materiale: 100% genbrugsplast
  • Mål: 145mm lang, 95mm bred, 80mm høj

Beskrivelse

Den sorte Cycloc Loop-støtte vil gå helt ubemærket hen og vil ligne endnu en dekorativ genstand i dit hjem. Takket være dets lille og funktionelle design kan du opbevare dit essentielle tilbehør til at køre på cykel, såsom en hjelm, husnøgler, et multiværktøj og endda en håndpumpe. Dens installation er meget enkel, og du skal bare tage i betragtning, at den maksimalt kan bære 4 kg vægt.

Om Cycloc

Cyclocs mål er ganske enkelt: at designe og fremstille de cykelstativer, som enhver cyklist gerne vil have derhjemme. Cycloc blev født i Londons East End i 2006 og er blevet anerkendt på cykel-, industri- og designniveau som et innovativt mærke inden for både udendørs og indendørs cykelopbevaring. Dets team, som selvfølgelig er cyklister selv, forstår dine behov og bekymringer, når det kommer til at opbevare din cykel sikkert, men også æstetisk og komfortabelt.

Alle Cycloc-stativer er fremstillet i Storbritannien, hvor en udtømmende kvalitetskontrol af alle produkter er garanteret. Privatpersoner, virksomheder, cykelcaféer og cykelbutikker har allerede tillid til Cycloc. Nu er det din tur.

Evalueringer Cycloc Loop Vægophæng - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Opbevaring

Kunder, der købte Cycloc Loop Vægophæng - Sort købte også

Nyligt viste produkter