Cycloc Loop Vægophæng - Hvid

162,89 kr 133,81 kr

Du redder 18% (-216,30 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Cycloc Loop Vægophæng - Hvid

  • Hjelm og tilbehør opbevaring.
  • Alsidig opbevaring til hjemmet eller kontoret.
  • Enkel at installere, usynlig mur plade montering og inklusiv fastgørelse.
  • Ideel til brug i forbindelse med cyk Solo eller cyk Endo opbevaring produkter. Perfekt til at organisere hjelme, jakker, låse og tilbehør.
  • Installer som en enkel enhed eller array i multipla.
  • Materiale: 100% genbrugsplast
  • Mål: 145mm lang, 95mm bred, 80mm høj

Beskrivelse

Det hvide Cycloc Loop-beslag vil forblive ubemærket overalt i dit hjem. Den har et lille og funktionelt design, så du kan opbevare alt dit tilbehør til cykling. Med dette vægbeslag kan du hænge din hjelm, opbevare dit værktøj eller efterlade dine husnøgler, så du altid har den inden for rækkevidde, inden du skal ud at cykle. Du skal huske på, at dette vægbeslag maksimalt kan bære 4 kg vægt.

Om Cycloc

Cyclocs mål er ganske enkelt: at designe og fremstille de cykelstativer, som enhver cyklist gerne vil have derhjemme. Cycloc blev født i Londons East End i 2006 og er blevet anerkendt på cykel-, industri- og designniveau som et innovativt mærke inden for både udendørs og indendørs cykelopbevaring. Dets team, som selvfølgelig er cyklister selv, forstår dine behov og bekymringer, når det kommer til at opbevare din cykel sikkert, men også æstetisk og komfortabelt.

Alle Cycloc-stativer er fremstillet i Storbritannien, hvor en udtømmende kvalitetskontrol af alle produkter er garanteret. Privatpersoner, virksomheder, cykelcaféer og cykelbutikker har allerede tillid til Cycloc. Nu er det din tur.

Evalueringer Cycloc Loop Vægophæng - Hvid

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Opbevaring

Kunder, der købte Cycloc Loop Vægophæng - Hvid købte også

Nyligt viste produkter