Cycloc Solo Vægophæng - Sort

632,24 kr 520,29 kr

Du redder 18% (-832,69 kr)

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Cycloc Solo Vægophæng - Sort

  • Cycloc er stærkt konstrueret og passer til en bred vifte af
  • Hver Cycloc-enhed indeholder en afstandsstykke til brug med bred
  • Skruer ikke inkluderet.
  • Ideel til brug sammen med Cycloc Endo eller Cycloc Loop lagerprodukter.

Beskrivelse

Løsning til cyklusopbevaring Cycloc Solo har en unik form kombineret med din cykels egen vægt, holder den øjeblikkeligt på plads, og du kan endda fastgøre en normal cykellås af sikkerhed. Cyclocs indbyggede lagerplads er ideel til opbevaring af lys, handsker og andet cykeltilbehør. Det kan gemme cykler vandret eller lodret, selv foldecykler kan rummes!

Om Cycloc

Cyclocs mål er ganske enkelt: at designe og fremstille de cykelstativer, som enhver cyklist gerne vil have derhjemme. Cycloc blev født i Londons East End i 2006 og er blevet anerkendt på cykel-, industri- og designniveau som et innovativt mærke inden for både udendørs og indendørs cykelopbevaring. Dets team, som selvfølgelig er cyklister selv, forstår dine behov og bekymringer, når det kommer til at opbevare din cykel sikkert, men også æstetisk og komfortabelt.

Alle Cycloc-stativer er fremstillet i Storbritannien, hvor en udtømmende kvalitetskontrol af alle produkter er garanteret. Privatpersoner, virksomheder, cykelcaféer og cykelbutikker har allerede tillid til Cycloc. Nu er det din tur.

Evalueringer Cycloc Solo Vægophæng - Sort

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Andre produkter i Opbevaring

Kunder, der købte Cycloc Solo Vægophæng - Sort købte også

Nyligt viste produkter