Csepel Track Gaffel - Hvid

185,58 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Track Gaffel - Hvid

  • 700c.
  • Kun boret.
  • 30 cm styring.
  • 30 mm rive.
  • Vægt: 1.225 kg.

Beskrivelse

Csepel gaffel i hvid er den perfekte komponent til at færdiggøre din cykel. Den er lavet af aluminium, et let og modstandsdygtigt materiale, der vil tilbyde dig en meget god ydeevne. En af dens egenskaber er, at den er kompatibel med 1 1/8 "retninger, du skal være særlig opmærksom på alle dens tekniske egenskaber, så den er fuldt kompatibel med din cykel . < / p>

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Andre produkter i Forgafler

Kunder, der købte Csepel Track Gaffel - Hvid købte også

Nyligt viste produkter