Csepel Ali Grip Håndtag - Orange

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Csepel Ali Grip Håndtag - Orange

  • Blødt behageligt Kraton-gummi.
  • 130 mm længde.

Beskrivelse

Csepel Ali Grip Håndtag - Orange er et fantastisk valg til cyklister, der ønsker at forbedre deres greb og komfort på cyklen. Disse håndtag er lavet af blødt og behageligt Kraton-gummi, der giver et sikkert greb og reducerer vibrationer under kørslen.

Med en længde på 130 mm passer disse håndtag til de fleste cykler og er nemme at installere. Deres orange farve giver også et friskt og stilfuldt look til din cykel.

Uanset om du er en erfaren cyklist eller en nybegynder, vil Csepel Ali Grip Håndtag - Orange give dig den komfort og kontrol, du har brug for til at nyde dine cykelture.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Evalueringer Csepel Ali Grip Håndtag - Orange

Skriv din anmeldelse. Vær den første til at bedømme dette produkt

Kunder, der købte Csepel Ali Grip Håndtag - Orange købte også

Nyligt viste produkter