Csepel Ali Grip Håndtag - Mørkeblå

66,20 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Ali Grip Håndtag - Mørkeblå

  • Blødt behageligt Kraton-gummi.
  • 130 mm længde.

Beskrivelse

Csepel Ali Grip grebene i mørkeblå har en gravering på hele overfladen for at forhindre dine hænder i at glide og give dig det greb, du har brug for. De er lavet af kraton gummi af høj kvalitet, der giver en meget behagelig berøring og god modstand, så du kan nyde alle dine cykelture uden problemer. Derudover absorberer den perfekt vibrationer produceret af ujævnt underlag.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Andre produkter i Håndtag

Kunder, der købte Csepel Ali Grip Håndtag - Mørkeblå købte også

Nyligt viste produkter