Csepel Riser Styr 25.4 mm - Sort

148,69 kr 133,81 kr

Du redder 10% (-110,68 kr)

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Riser Styr 25.4 mm - Sort

  • Materiale: Aluminium 6061 T6.
  • Farve: Sort.
  • Længde: 59 cm.
  • Stangklemme 25,4 mm.

Beskrivelse

Csepel dobbelt højdestyr i sort er et meget resistent, let og funktionelt styr takket være dets fremstillingsmateriale af 6061 T6 aluminium. Den har en samlet længde på 540 cm og en indvendig diameter, der er kompatibel med kræfterne på 25,4 mm. Det er et styr, der giver en fremragende funktionalitet til din cykel og en meget elegant æstetik og unik, så du kan skille dig ud blandt alle cyklister i din by.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Andre produkter i Styr

Kunder, der købte Csepel Riser Styr 25.4 mm - Sort købte også

Nyligt viste produkter