Csepel Styr Håndtag - Rød

66,20 kr

Kun én enhed tilbage på lager!

Køb nu. Betal i 3 rentefrie rater.

48-72hrs

detaljer Csepel Styr Håndtag - Rød

  • Blødt behageligt Kraton-gummi.
  • 130 mm længde.

Beskrivelse

Csepel Ali Grip greb i rødt har en lille gravering på hele overfladen så dine hænder ikke glider og giver dig et bedre greb. De er lavet med en kraton gummi af høj kvalitet, der vil tilbyde dig en meget god modstand og komfort så du kan nyde enhver cykeltur uden problemer. Desuden absorberer den vibrationer meget godt produceret af ujævnt underlag.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Andre produkter i Håndtag

Kunder, der købte Csepel Styr Håndtag - Rød købte også

Nyligt viste produkter