Csepel Styr Håndtag - Pink

66,20 kr

Produktet er udsolgt

Indtast din e-mail, så giver vi dig besked, når den er tilgængelig.

detaljer Csepel Styr Håndtag - Pink

  • Blødt behageligt Kraton-gummi.
  • 130 mm længde.

Beskrivelse

Csepel Ali Grip -greb i pink giver en unik æstetik til din cykel, udover at tilbyde dig større komfort og komfort under dine cykelture. De er lavet med en kraton gummi af høj kvalitet, der tilbyder meget god modstand og greb til dine hænder. Derudover har manchettens overflade en lille gravering for at forhindre hænderne i at glide og øge deres greb.

Om Csepel

Csepel-virksomheden blev grundlagt i Ungarn i 1928 af Weiss Manfréd. Csepel er den eneste virksomhed, der er ansvarlig for den samlede produktion af cykler og komponenter i landet. Efter afslutningen af ​​det kommunistiske regime blev fabrikken privatiseret og fokuseret på at producere cykler af høj kvalitet for at forbedre borgernes livskvalitet. Blandt de cykelkomponenter, som mærket fremstiller til bycykling, er styr, sadler, bremsekalibre, greb, stel, gafler, styrremme og mange flere. Alle med en bred vifte af nøje udvalgte farver, der identificerer mærket.

Tiår senere har Csepel blandt sine målsætninger at fremme ren og miljøvenlig transport, både lokalt og internationalt. De deltager i sports-, familie- og miljøarrangementer for at ændre livsstil og få et bedre helbred og fysisk kondition. De fortsætter med at producere cykler og komponenter af høj kvalitet til en rimelig og tilgængelig pris, så alle i alle aldre kan nyde at cykle.

Andre produkter i Håndtag

Kunder, der købte Csepel Styr Håndtag - Pink købte også

Nyligt viste produkter